Erdélyi Polgár Info

2013. március 9., szombat

Bírósági perem van - mit tegyek, hová forduljak?

Eltérő ügyek, eltérő jogviták jellemzik az egyes regionális irodánkban tapasztalt panaszokat!

Számuk nem csökken, de inkább dinamikusan emelkedik.

Sokak számára a várakozás, a kivárás okozza később a legnagyobb hátrányt! Jogvesztő rövid határidők miatt az ügyfelek gyorsan kell, hogy cselekedjenek.



Előző írásunkban a legalapvetőbb lakossági, vállalkozói jelzések szerint adtunk közre ismereteket és bátorítást - a bírósági per esetén érdemes a független szakmai irodáinkat keresni Győrben - Budapesten - Kecskeméten a környező falvakból, kisvárosokból!

SZAKÉRTŐK - BÍRÓSÁGI PER - VITÁK- ELJÁRÁSOK


Mit tegyek? Kérdése a bíróságra idézettek számára egyértelműen komoly és jogosan felmerülő  tanácstalanságot jelent.

Sokan még nem ismerik a perek jogszerű elkerülésének eljárási lehetőségét, vagy a per közbeni egyezségi mediáció kínálkozó alternatíváját!


Tapasztalataink szerint Győr - Veszprém által határolt országrészben a válások, a vagyonmegosztások, a munkajogi viták, hagyatéki viták jelentkeznek gyakrabban irodánkban.

Ezzel szemben Szegeden és Kecskeméten kórházi ellátással, szolgáltatással kapcsolatos vita, szomszédok közötti terület vitája, ingatlanokban létrejött károk ügyei kerültek elő.

Budapesten igen nagy számban merülnek fel hatóságokkal összefüggő panaszok, a gyermek körüli jogviták száma is feltűnően magas, ahogy a cégek üzletrész vitái sem ritkák.

Ha beperelték!      Ha Ön kénytelen bírósághoz fordulni jogsérelme miatt!

Hívja ügyfélszámunkat saját ügyében a jó megoldások miatt 06-302-164-102 (munkaidőben)!