Erdélyi Polgár Info

2012. május 9., szerda

Szolgáltató igazságügyi mediátor iroda - Munkaügyi per elindítása, Munkaügyi kereset beadása előtt igazságügyi mediáció hivatalos keretek a vitarendezéshez.

Magyarországon a statisztikák általában csak az utolsó pillanatban való szakértő mediátor felkeresést tapasztalják, holott előregondolkodni és időben a permegelőző és peres szakértői irodához fordukva - sok későbbi elveszett jövedelem, munkahely megtartható lett volna!


Különösen fontos az igazságügyi mediátor szakértő részvétele a munkahelyi jogvitában, hiszen nélküle a munkáltató könnyen kerül erőfölénybe a munkavállalóval szemben.


Súlyos érdeksérelmek alakulhatnak ki a munkajog területén, ebben az igazságügyi közvetítés a munkaügyi mediáció komoly eredményt hozhat a munkavállalónak, munkahelye megőrzése mellett!



Munkajügyi perek kihatnak a családi konfliktusok kilakulására - előzze meg Velünk Őket!


Munkatársaink igazságügyi mediátorok - ügyvédek - jogászok - költségszakértő - pszichológus - pszichopedagógus - igazságügyi szakértők közös szakmai döntés szerint:

Egy akció az Önök szolgálatában: 2012. május 08. - 2012. június 15.-e között az irodánknál igazságügyi mediátorral létrejövő egyezségek után az ingatlant érintő ügyvédi szerződések (Földhivatalhoz kötelező!) az egyezséget kötő felek részére ingyenesen kerülnek elkészítésre, ellenjegyzésre!

Bírósági perek szüneteltetése után létrejött mediátori egyezségekre az ingyenes ügyvédi szerződés szintén áll az akció ideje alatt!

Szolgálati közlemény!
Időpontfoglalás, bejelentkezés: 06-302-164-102