Erdélyi Polgár Info

2012. május 27., vasárnap

Elbocsátás munkahelyről - munkaügyi per ügyintézése

Munkaügyi per elindítása, Munkaügyi kereset beadása előtt igazságügyi mediáció hivatalos keretek a vitarendezéshez

A mediátor szakma térhódítása Európában talán legerősebb a munkahelyi konfliktusok megoldásánál volt. Magyarországon a statisztikák általában csak az utolsó pillanatban való szakértő mediátor felkeresést tapasztalják, holott előregondolkodni és időben a permegelőző és peres szakértői irodához fordukva - sok későbbi elveszett jövedelem, munkahely megtartható lett volna!

Irodánk kooperációban a Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központtal a munkavállalók jogainak védelmét elsőrendű feladatának tekinti munkaügyi per előtt, vagy más munkaügyi per megindítása utáni időszakban!


Különösen fontos az igazságügyi mediátor szakértő részvétele a munkahelyi jogvitában, hiszen nélküle a munkáltató könnyen kerül erőfölénybe a munkavállalóval szemben.

Súlyos érdeksérelmek alakulhatnak ki a munkajog területén, ebben az igazságügyi közvetítés a munkaügyi mediáció komoly eredményt hozhat a munkavállalónak, munkahelye megőrzése mellett!


Munkajogi perek kihatnak a családi konfliktusok kialakulására - előzze meg Velünk Őket!

Munkatársaink igazságügyi mediátorok - ügyvédek - jogászok - költségszakértő - pszichológus - pszichopedagógus - igazságügyi szakértők közös szakmai döntés szerint:


Időpontfoglalás, bejelentkezés: 06-302-164-102      ugyfelek@index.hu